Košarica

O NAS

Smo slovensko tekstilno podjetje, ki je na trgu prisotno že več kot 35 let. Vsi naši artikli so narejeni v Sloveniji.

Zgodovina

VSE SE JE ZAČELO LETA 1987

Pred več kot tremi desetletji sta Anica in Anton Štrucelj začela v domači garaži v Metliki s tekstilno obrtjo.

Ustanovila sta blagovno znamko  . Oba sta prej delala na vodilnih delovnih mestih v metliški Beti. Najprej sta se z delom spoprijela sama, potem sta zaposlila še tri delavce, šivali pa so kooperanti po Beli krajini. Povpraševanje po tekstilnih izdelkih je bilo takrat tako veliko, da mu niso mogli zadostiti.

Sedanjost

NOVI POSLOVNI PROSTORI

Na prelomu tisočletja smo kupili stavbo v Adlešičih, v kateri je bila nekdaj Tonosa, v kateri so krojili. Anica je kreirala, na roke je risala kroje, izbirala material in v začetku celo vodila finance. Tako je bilo vse do leta 2008, ko smo se preselili v svoje današnje prostore v stavbi v Metliki, v kateri domuje tudi podjetje Kolpa. Tukaj imamo trgovino, skladišče in proizvodnjo. Sedaj imamo 12 zaposlenih in kooperante s katerimi sodelujemo že vrsto let.
Blagovni znamki

BETI IN JULIJA

Leta 2016 smo kupili znamko BETI. Na policah so ponovno vrhunske pižame, žensko, moško in otroško spodnje perilo, tako da se boste lahko z veseljem vrnili v dneve, ko ste uživali v izdelkih Beti. Ponujamo širok asortiman ženskih oblačil znamke JULIJA. Vsi materiali imajo certifikat OEKO TEX – standard 100, koži prijazen material. Vsi artikli so narejeni v Sloveniji.

Brezplačna poštnina nad 75€

Ob čisto vsakem nakupu nad 75€ vas nagradimo z BREZPLAČNO dostavo izbranih izdelkov.

Ročno šivani izdelki

Vsi izdelki so izdelani pod skrbnimi rokami naših izjemno pridnih delavk in delavcev. Če bi le vedeli koliko ljubezni je bilo vloženo v vsak kos oblačila.

Izdelano v Sloveniji

Z nakupom naših izdelkov zagotovo ne boste razočarani. Kako bi pa lahko bili, če se izdelujejo v Sloveniji in to po budnim očesom naših pridnih šivilj.

100% Varen nakup

Uporabljamo varne rešitve, zato je pri nakupu pri nas vaša varnost in zasebnost na prvem mestu.

preloader