Košarica

Pogosta vprašanja

Imam kodo popusta – kje jo lahko vnesem?


Kodo popusta vnesete v košarici, kjer piše VNESITE KODO KUPONA. Nato kliknete UPORABI KUPON in se vam bo posodobila košarica z vsebino, ki jo ponuja koda popusta

Ali se lahko vnovči več kod popusta hkrati?

 

Popusti se med seboj ne seštevajo, v kolikor v pogojih akcije ni navedeno drugače. Pri vsakem nakupu je možno uporabiti eno promocijsko kodo.

Ali se lahko naročilo plača po povzetju?


Naročilo lahko plačate tudi po povzetju dostavni službi pošta Slovenija.

Kaj storiti v primeru, da z izdelkom nisem zadovoljen/na?


Potrošnik mora blago, s katerim iz kakršnega koli razloga ni zadovoljen, prodajalcu vrniti v tridesetih dneh po oddanem sporočilu o prekinitvi pogodbe. Opozarjamo, da mora biti blago, ki ga vrača, nepoškodovano. Potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati v času do odstopa od pogodbe.

Kaj storiti v primeru, da prejmem poškodovan artikel?

Potrošnik lahko napake na kupljenem blagu uveljavlja iz naslova garancije ali iz naslova stvarne napake v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju ZVPot). Obrazec najdete na povezavi obrazec za vračila in reklamacije.

Na kateri kontakt se lahko obrnem v primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave?

V primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave se obrnite na elektronski naslov info@beti-underwear.com ali na telefonsko številko 07/ 36-92-450.

Kdo mi dostavi paket?

Paket vam dostavi naš pogodbeni partner, pošta Slovenija.

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?

Stranka lahko naroči nakup tudi preko telefona na št. 07/ 36-92-450. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje podatke za plačilo, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.

Koliko stane strošek dostave?

Plačilo s kartico oz. po predračunu je 3,00 EUR.

Plačilo po povzetju je 4,70 EUR.

Ali šivate po naročilu?

Po naročilu tudi šivamo ampak večje količine. Za več informacij nam pišite na:

info@beti-underwear.com

Čas dostave?

Čas dobave znaša približno 2 do 6 delovnih dni op prejema celotnega in brezhibnega naročila. V primeru, da izdelka ni na zalogi vas kontaktiramo in se naknadno sporazumno dogovorimo za čas dostave.

Brezplačna poštnina nad 75€

Ob čisto vsakem nakupu nad 75€ vas nagradimo z BREZPLAČNO dostavo izbranih izdelkov.

Ročno šivani izdelki

Vsi izdelki so izdelani pod skrbnimi rokami naših izjemno pridnih delavk in delavcev. Če bi le vedeli koliko ljubezni je bilo vloženo v vsak kos oblačila.

Izdelano v Sloveniji

Z nakupom naših izdelkov zagotovo ne boste razočarani. Kako bi pa lahko bili, če se izdelujejo v Sloveniji in to po budnim očesom naših pridnih šivilj.

100% Varen nakup

Uporabljamo varne rešitve, zato je pri nakupu pri nas vaša varnost in zasebnost na prvem mestu.

Cookie Consent with Real Cookie Banner preloader