Košarica

Zasebnost in piškotki

Zasebnost

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izredno skrb in pozornost, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine https://www.beti-underwear.com/ je podjetje Konfekcija Julija d.o.o., ki je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Konfekcija Julija zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
  • kontaktno telefonsko številko,
  • geslo v šifrirani obliki,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu https://www.beti-underwear.com/

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Piškotki

To obvestilo je podano v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki ureja pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje podatkov ali dostop do podatkov, shranjenih na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletne strani prenesejo na računalnik ali drugo napravo in ki na našem strežniku prepoznajo vaš računalnik.

Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa računalnik, ki je bil uporabljen pri dostopu na spletno stran. Piškotki običajno vsebujejo ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka in vrednost, ki je običajno neko naključno generirano edinstveno število.

Piškotki na spletni strani https://www.beti-underwear.com/ skrbijo za boljšo uporabniško izkušnjo, omogočajo vam uporabo spletne strani ter funkcionalnosti na strani ter zbirajo agregirane informacije o uporabi https://www.beti-underwear.com/.

Piškotki sami po sebi ne omogočajo vaše identifikacije in samo z njimi ni mogoče ugotoviti, kdo konkretno ste.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Nujno potrebni piškotki

Med nujno potrebne piškotke uvrščamo piškotke, ki vam omogočajo dostop do spletne strani in so ključni za delovanje posameznih funkcionalnosti spletne strani, zato jih na vašo napravo vedno namestimo. Nastavijo se, ko opravite kakršno koli interakcijo z našo spletno stranjo, ne zbirajo pa analitičnih ali drugih podatkov o vašem obisku.

Piškotek Domena Tip piškotka Opis Dolžina trajanja
TiPMix .dashboard.wheelio-app.com Necessary Piškotek TiPMix nastavi Azure, da določi, na kateri spletni strežnik morajo biti uporabniki usmerjeni. 1 uro
x-ms-routing-name .dashboard.wheelio-app.com Necessary Azure nastavi ta piškotek za usmerjanje produkcijskega prometa z določitvijo produkcijske reže. 1 uro

Lastni analitični piškotki

Sem spadajo analitični in funkcijski piškotki, s katerimi analiziramo promet na spletni strani.Če v nastavitvah piškotkov izberete možnost »Dovolim piškotke«, se naši lastni analitični piškotki vsakokrat namestijo na vašo napravo takoj, ko pridete na našo spletno stran.Varovanje vaše zasebnosti zagotavljamo s kodiranjem vašega IP-naslova, podatkov ne posredujemo tretjim osebam.Če v nastavitvah piškotkov izberete možnost »Ne dovolim piškotkov« ali se glede uporabe piškotkov ne opredelite, lastni analitični piškotki ne bodo nameščeni na vašo napravo.

Piškotek Domena Tip piškotka Opis Dolžina trajanja
_ga .beti-underwear.com Analytics Piškotek _ga, ki ga namesti Google Analytics, izračuna podatke o obiskovalcih, sejah in oglaševalskih akcijah ter spremlja uporabo spletnega mesta za analitično poročilo spletnega mesta. Piškotek anonimno shrani informacije in dodeli naključno ustvarjeno številko za prepoznavanje edinstvenih obiskovalcev. 2 leti
_gid .beti-underwear.com Analytics Piškotek _gid, ki ga namesti Google Analytics, shranjuje informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, hkrati pa ustvarja analitično poročilo o delovanju spletnega mesta. Nekateri podatki, ki se zbirajo, vključujejo število obiskovalcev, njihov vir in strani, ki jih obiščejo anonimno. 1 dan
_gat_gtag_UA_212155852_1 .beti-underwear.com Analytics Nastavil Google za razlikovanje uporabnikov. 1 minuta

Trženjski piškotki

To so piškotki, ki pridobivajo podatke za namen naprednega oglaševanja, kot je npr. remarketing in ciljano (targetirano) oglaševanje. Z uporabo teh piškotkov lahko obiskovalcem naše spletne strani tudi na drugih spletnih straneh, ki uporabljajo takšna orodja (npr. Google in Facebook), ponujamo izdelke in storitve, za katere ste se zanimali ob obisku. Ker tudi ti piškotki obdelujejo osebne podatke, ki se lahko prenesejo k drugim obdelovalcem osebnih podatkov, se naložijo samo, če podate izrecno privolitev. Če ste prijavljeni v uporabniški račun drugega ponudnika (npr. Google, Facebook), lahko ti ponudniki sledijo aktivnostim v skladu z njihovimi pogoji in izbranimi nastavitvami uporabniškega računa pri tem ponudniku, četudi obiskovalec ni dovolil uporabe oglaševalskih piškotkov. Več informacij o tem mora imeti posamezen ponudnik (npr. Facebook).

Piškotek Domena Tip piškotka Opis Dolžina trajanja
_fbp .beti-underwear.com Advertisement Facebook nastavi ta piškotek za prikazovanje oglasov bodisi na Facebooku bodisi na digitalni platformi, ki jo poganja Facebook oglaševanje, po obisku spletnega mesta. 3 mesece

Kako upravljati piškotke?

Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz svoje naprave, svetujemo, da se držite opisanih postopkov:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Microsoft Edge

Internet Explorer

Mac Safari

iOS Safari

Opera

Potrditev piškotkov

Če pri posamezni skupini piškotkov izberete možnost »Ne dovolim piškotkov«, bomo vse piškotke iz te skupine zbrisali iz vaše naprave in jih ne bomo namešali dokler ne boste to izrecno dovolili s spremembo nastavitev.

Če pri posamezni skupini piškotkov izberete možnost »Dovolim piškotke«, bomo piškotke iz te skupine namestili na vašo napravo in jih nameščali dokler ne boste spremenili nastavitve.

Če se glede uporabe piškotkov ne izrecno opredelite (ne izberete ne možnosti »Dovolim piškotke«, ne možnosti »Ne dovolim piškotkov«), se bodo na vašo napravo namestili zgolj piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Brezplačna poštnina nad 75€

Ob čisto vsakem nakupu nad 75€ vas nagradimo z BREZPLAČNO dostavo izbranih izdelkov.

Ročno šivani izdelki

Vsi izdelki so izdelani pod skrbnimi rokami naših izjemno pridnih delavk in delavcev. Če bi le vedeli koliko ljubezni je bilo vloženo v vsak kos oblačila.

Izdelano v Sloveniji

Z nakupom naših izdelkov zagotovo ne boste razočarani. Kako bi pa lahko bili, če se izdelujejo v Sloveniji in to po budnim očesom naših pridnih šivilj.

100% Varen nakup

Uporabljamo varne rešitve, zato je pri nakupu pri nas vaša varnost in zasebnost na prvem mestu.

preloader